Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Monsters vs. Aliens preview


Monsters vs. Aliens este dezvoltat de Beenox Inc si Amaze Entertainment, in colaborare cu Activision, pentru Nintendo Wii, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, PC si Nintendo DS. Monsters vs. Aliens soseste in martie 2009, odata cu filmul de pe marile ecrane si cu periculosii extraterestrii, care nu reusesc sa aterizeze decat in SUA.
Cum armele conventionale, rachetele, tancurile si avioanele nu pot face mare branza in fata acestui atac surpriza, cele mai secrete arme ale SUA sunt trimise la lupta: monstrii. Jucatorii vor prelua rolul monstrilor si vor conduce acest atac devastator, sau mai bine zis, aceasta fuga dezorganizata.
Monstrii pusi la dispozitia jucatorilor nu vor fi prea inteligenti, dar macar vor fi simpatici. Acestia sunt: Missing Link (foarte puternic, amfibian, netestat din 1961), Instectosaurus (106 metri, mesteca toate cladirile, netestat din 1969), BOB (monstru gelatinos, indestructibil, fara minte, mananca continuu, capturat in 1958, netestat), Ginormica (femeie imensa, blonda, are puterea a 10.000 de femei), DR. CockRoach (insecta care poate inventa orice, daca nu mananca inventia intre timp).
Jucatorii se vor aventura in interiorul robotului gigant al extraterestrilor sau vor putea sa fuga cat ii tin picioarele pe strazile din San Francisco. Monsters vs. Aliens va avea si un co-op mode, jucatorul secund putand sa preia rolul lui Dr Cockroach si sa formeze o adevarata echipa de asalt.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu