Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Spore: Galactic Adventures expansion view


Lansare : 23-Jun-2009
 
Teleportează-te din naveta spaţială pentru a lua parte la aventuri distractive, apoi creează şi împărtăşeşte-le cu alţii.
În Spore puteai să creezi şi să evoluezi creatura până la nivelul de călător galactic. Acum ai peste 30 de aventuri noi şi poţi să-ţi creezi propriile poveşti!
Pentru prima dată, teleportează-te pe planete, luând aliaţii cu tine. 8 tipuri de aventuri – luptă pentru victorie ca un Warrior, dansează cu noi prieteni ca Bard şi multe altele. Fiecare aventură are o recompensă unică pentru a-ţi îmbunătăţi creatura spaţială, de la Energy blade la Stunning Charm sau Jump Jet. Apoi foloseşte creatorul de aventuri pentru a crea şi testa propriile aventuri. Împărtăşeşte, găseşte şi oferă note noilor aventuri de pe spore.com, oferind o varietate infinită de provocări distractive de jucat.

CARACTERISTICI
Teleportează-te pe suprafaţa planetei şi ia creaturile aliate cu tine.
Ia parte la aventurile create de Maxis – Aventuri cu arhetipuri: Warriro, Zealot, Shaman, Diplomat, Trader, Scientist, Bard şi Ecologist.
Foloseşte creatorul de aventuri pentru a-ţi face propriile aventuri – Transformă terenul unei planete pentru a adăuga clădiri, creaturi şi vehicule exact aşa cum doreşti. Adaugă obiective, structură sau o poveste aventurilor, apoi testează-le.
32 de recompense noi sub forma de accesorii pentru creatură – Energy Blade, Jump Jet, Acrobat Dance, Hover, Stunning Charm
Împărtăşeşte aventurile online – Jucătorii vor putea să transfere aventurile create pe Spore.com. Alţi jucători vor putea descărca aceste noi aventuri. Spore.com va include o nouă funcţionalitate, de a căuta şi găsi aventuri.


0 Aici aveti voie sa comentati::

Trimiteți un comentariu