Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Medal of Honor Airborne - REVIEW



Buna cititori de Games Database, m-am intors cu niste review-uri bune. Ar fi cazul dupa lipsa mea.

Acum vom vorbi de Medal of Honor Airborne care am ajuns sa il instalez cu 2 zile in urma doar datorita faptului ca stateam si eram nerabdator sa joc un joc bun. Mi-am adus aminte ce jucam pe calculatorul vechi, adica Medal of Honor Allied Assault si asa mi-a venit si ideea cu Airborne. La prima vedere jocul arata extraordinar. Misiuni specifice celui de-al Doilea Razboi Mondial si de asemenea vechiului MOHAA. Dupa parerea mea Airborne e destul de scurt. Il poti termina in 3 ore de shooting intens. Fiecare misiune este calculata dupa modul de tragere cu arma, dupa timpul completarii obiectivelor si dupa alti termeni care iti vor da la sfarsitul misiunii o medalie de onoare de rang corespunzator cerintelor completarii misiunii. Prima misiune mi s-a parut destul de usoara, obiectivele venind unu dupa altul dar cand te astepti mai putin ea se termina. Bineinteles nu poti trece direct in actiune pana nu faci un training pentru aterizare cu parasuta care este destul de usor. De la a doua misiune m-am cam plictisit sa ma tot omoare ca eram cam "rambo" si am cautat niste cheat-uri pe net. (le puteti gasi
aici daca aveti nevoie de ele) De aici mai departe merge ca si cutitul prin unt desi mi s-a parut destul de greu analizand obiectivele si cantitatea mare de soldati care veneau pe tine si munitia foarte limitata de care dispui. Bineinteles cu cheat-uri acest lucru nu e o problema, dar ca sa descopar dupa 2 misiuni ca nu mi se mai acorda medalie. Stand pe ganduri mi-am adus aminte de la MOHAA ca folosind cheat-uri, medalie nu ti se acorda. Gameplay-ul este foarte dinamic, asemanator versiunii anterioare. Poate fi extraordinar de rapid folosind tasta Shift. In legatura cu grafica nu pot sa ma plang, satisface orice perfectionist in cazul acesta. Sunt cateva elemente adaugate diferite de alte jocuri care am jucat. De exemplu, explozia grenazii este in asa fel animata incat se vede cum se descompune in mai multe parti, nu ca o explozie sonica cum intalnim in alte jocuri. Bineinteles acesta a fost un exemplu, mai multe va las sa descoperiti. Jocul este foarte bun, vi-l recomand daca sunteti fan shootere-lor de razboi. Multa bafta.


2 Aici aveti voie sa comentati::

Ady spunea...

Imi aduc aminte ca inainte cand aveam placa video veche am incercat sa ma joc,da nu mi-a pornit.Acum cu mai multi rami si cu o placa video noua de abia astept sa ma joc.M-am jucat si MoH-AA si ma impresionat mult jocu' ala.Acum depinde de fiecare,eu nu sunt un fan al 'cheat-urilor',cred ca un joc trebuie jucat asa cum il scot producatori(pe medium).Iar daca nu te descurci il pui pe 'easy'.

Un review foarte bun Big D.Se vede ca,cine se joaca cunoaste!

Big D spunea...

Is de acord cu tine in privinta cheat-urilor, o sa il mai joc inca o data fara, dar am ajuns la misiuni care deveneau plictisitoare ca muream incredibil de repede. Si easy mode. Dar banuiesc ca in asta consta pana la urma un joc bun. Unul care nu il termini cat ai zice peste.

Trimiteți un comentariu