Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Resident Evil 5-preview


Desi data de lansare pentru varianta de PC nu a fost inca confirmata,Capcom promite ca pe la sfarsitul anului 2009,o sa putem sa rupem niste zombi,iar,in stil mare,cum o faceam pe "vremuri".Astfel va trebui sa ne multumim cu variantele pentru PlayStation(Data lansării: 13-Mar-2009) si Xbox(Data lansării: 13-Mar-2009).Adevarul este ca Resident Evil nu a fost conceput literalmente pentru PC,controlul groaznic dovedit de jocurile anterioare ale seriei,scot in evidenta acest fapt.
Povestea:Jucatorii vor prelua rolul lui Chris Redfield, fost membru S.T.A.R si in prezent parte a echipei BSAA, in incercarea sa de a supravietui intr-o colonie aflata in desertul Africii, unde o noua forma a raului si-a facut aparitia. Chris Redfield apare in Resident Evil 5 dupa o pauza de 10 ani, el facand parte din echipa Alpha Team, care a a fost trimisa in primul Resident Evil sa rezolve problemele din Racoon City. In Resident Evil 5, Redfield este trimis in Africa pentru a identifica sursa virusului (T-VIRUS) ce sta la baza intregii serii Resident Evil.



5 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

resident evil 4 mi-a placut,sper sa imi placa si asta

Cruciu Petre spunea...

resident evil 5 va fi ceva mult mai tare decat resident evil 4...daca te uiti la video-ul din post sau pe youtube o sa iti dai singur seama de ce!!! :D

LinkinPunK spunea...

Ador seria Resident Evil, si as vrea sa nu se sfarseasca la 5. Iar Resident Evil 5, ca despre el era vorba, este cu adevarat fain.

Cruciu Petre spunea...

auzi linkin Punk...as avea nevoie de cineva care sa mai scrie pe blog,diferite jocuri si stiri..te-ar interesa???

LinkinPunK spunea...

multumesc pentru oferta, dar de abia am timp sa ma ocup de blogul meu, pe care l-am deschis de ceva vreme si de-abia am timp sa mai scriu cate ceva prin el.

Trimiteți un comentariu