Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Archlord


Ca si alte jocuri de acest gen, Archlord va permite sa va creati un caracter pentru a va aventura intr-o lume unde va veti lupta cu monstrii si veti indeplini quest-uri pentru a castiga nivele de experienta si pentru a aduna bani necesari in joc pentru a upgrada itemi si abilitati, pentru a cumpara armuri sau arme noi sau pentru a invata magii noi. Archlord este un joc cu tema fantastica, care suna totusi putin generic.
Puteti alege sa jucati cu un caracter provenit din una din cele 3 rase disponibile: orci, elfi sau oameni, si sa jucati fiind vanator sau vrajitor. Indiferent de ce alegeri veti face, va veti trezi mai tarziu ratacind prin lumea virtuala in cautarea monstrilor, luptandu-va cu ei pana acestia mor sau pana va este ucis caracterul. Astfel se procedeaza pana va faceti un nivel la experienta. Apoi povestea se reia, eventual cu monstri mai puternici de data aceasta, de obicei avand si caracterul un nivel mai mare, si de asemenea avand arme mai puternice si mai bune, utile in lupta cu inamicii. De multe ori puterea pe care o are caracterul este mult inferioara puterii inamicilor, si desi ii veti invinge pana la urma, ori veti fi nevoiti sa luati o pauza pentru odihna, in timp ce se refac ranile, ori veti fugi in cel mai apropiat oras pentru a face rost de niste potiuni care sa va improspateze, asta in cazul in care nu veti petrece mai mult timp omorand monstri de nivel mai mic care constituie o provocare mai putin grea, dar care nu va vor creste in acelasi ritm, ci in unul mult mai incet, atat experienta, cat si banii.
Vestea buna este ca odata la cateva nivele, cresterea in experienta si de asemenea a unor atribute si skill-uri va va permite sa va incadrati in cerintele unei armuri mai bune, ori a unei arme net superioare, ori de ce nu veti putea invata o noua magie mai puternica. Vestea mai putin buna este ca poate deveni la un moment dat plictisitor sa omorati si sa fiti omorat de monstri, mai ales datorita faptului ca efectele sonore nu sunt chiar bine elaborate, si dau uneori impresia ca sunt ca si cele folosite in continuu in desene animate. Jocul arata totusi ca o lupta epica fenomenala, cand un razboinic plin de sange se lupta pentru viata sa cu un monstru insetat de sange si de moarte.
Archlord a fost initial construit ca un joc competitiv jucator-versus-jucator, cu mentiunea ca un jucator extrem de puternic, care se ridica deasupra celorlalti, putea ajunge la un moment dat la rangul de “ArchLord”, conducatorul lumii virtuale a jocului, avand niste abilitati si skill-uri extraordinare.
Din pacate, pentru a ajunge numai apropiat de acel rang sau nivel, trebuie sa faceti parte dintr-o organizatie sau alianta bine cotata – o asociatie permanenta de jucatori care lupta cu monstrii si indeplinesc quest-uri impreuna si in aceste cazuri salile de asteptare sau cozile, cum vreti sa le spuneti, pot fi destul de pline, respectiv lungi, pentru a intra in aceste organizatii si a indeplini obiective impreuna in scopul cresterii in rand si a ajungerii cat mai aproape de coroana de rege. Fara acest gen de sprijin, va dura mult sau chiar foarte mult timp pana veti acumula nivelele de experienta necesare si veti fi nevoit foarte des sa va intoarceti in oras pentru a achizitiona potiuni de vindecare sau regenerare a manei. De asemenea nu veti fi foarte competitiv in lupta 1 vs 1 daca nu veti avea in spate un grup de jucatori cu nivel mai mare, care sa va sprijine. Altfel, veti fi niste tinte numai bune in cazul in care incepeti sa rataciti de unul singur prin salbaticie.
Din nefericire, putini jucatori apuca sa vada acea parte a jocului, intrucat pentru a ajunge la nivelul 50 este nevoie de mult si foarte mult timp necesar reintoarcerii in anumite locuri si omorarea monstrilor din ce in ce mai puternici, vanzarea de bunuri si cumpararea de potiuni, apoi luarea lucrurilor de la inceput.
Acest lucru creeaza dependenta la un anume punct, de aceea sa nu ramaneti surprinsi daca chiar va veti trezi jucand zeci sau sute de ore acest joc pentru a avansa si a tinde catre acel scop inalt: de a ajunge “ARCHLORD” .


2 Aici aveti voie sa comentati::

Admin spunea...

banner ori link exchange vrei?

Cruciu Petre spunea...

link exchange:D

Trimiteți un comentariu