Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Bionic Commando


Descriere:Bionic Commando este un joc de actiune ce are loc in orasul Ascension City si-l are ca erou principal pe Nathan Spencer (vocea eroului va fi a lui Mike Patton de la Faith No More). Acesta este gasit pe nedrept vinovat de crima, incarcerat si condamnat la moarte.
Soarta eroului se schimba in ziua in care trebuia executat, o bomba atomica fiind detonata in oras de catre o grupare terorista. Nathan este eliberat si incepe confruntarea cu cei care au distrus orasul Ascension. Cu ajutorul bratului bionic, eroul nostru are capacitatea de a zbura prin oras precum Spider Man, agatindu-se prin intermediul unor cabluri de obiecte si cladiri.
În ziua execuţiei lui Spencer, teroriştii detonează o armă experimentală în Ascension City, provocând un cutremur uriaş care a răvăşit oraşul şi eliminat populaţia. Există o singură opţiune: un asalt condus de Bionic Commando.
Foloseşte braţul bionic pentru a te balansa între zgârie nori la viteze uluitoare, agaţă-te de obiecte de la distanţă, urcă-te pe clădiri şi alege-ţi propriul drum prin joc.
Mod de joc ce se mişcă în medii orizontale şi verticale – un joc 3D ce foloseşte cu adevărat cele trei dimensiuni.
Foloseşte puterea braţului bionic – şi a fizicii de ultimă generaţie – pentru a arunca realist obiecte imense, a înfrânge inamicii, a-i biciui în aer sau pentru a distruge mediul înconjurător.
Creat de studioul suedez GRIN, care au realizat excelentul Ghost Recon: Advanced Warfighter pentru PC.


4 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

ii suuper jocul

Anonim spunea...

wow ce tare ii

Anonim spunea...

eu am jucat o varianta 2D...foarte tare ,cu multe efecte speciale,mi-a placut foarte mult.
O sa apara si pt PC?

Cruciu Petre spunea...

da...o sa apara :D

Trimiteți un comentariu