Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Command & Conquer: Red Alert 3 preview


Unde altundeva decat in universul Red Alert ai putea sa intalnesti roboti de razboi care se lupta cu ursi sau ai putea hotari destinul unei lumi atacand baze plutitoare cu delfini inteligenti inarmati cu distruptoare sonice? “Command And Conquer: Red Alert 3” nu se prea ia in serios, dar asta e exact ceea ce ii confera atata farmec. E unul din cele mai strigatoare la cer jocuri de strategie in timp real din ultimii ani, plin de replici de care razi cu gura pana la urechi si discriminari de toate felurile, dar si o adevarata blasfemie amuzanta la adresa istoriei. Sub toate aceste chicote, se ascunde un joc de strategie impresionant, cu unitati interesante, continut multi-player excelent, suport online fara greseala si campanie single-player in intregime cooperativa, prima pentru acest gen de jocuri.
POVESTEA:
Pentru cei care au rămas în urmă cu istoriile alternative din medii virtuale, saga Red Alert a început cu uciderea lui Adolf Hitler de către Albert Einstein prin intermediul unei călătorii în timp. Rezultatul însă n-a fost cel scontat de savant, fiindcă în ciuda prevenirii celui de-al doilea Război Mondial prin neutralizarea regimului nazist din Germania, sovieticii s-au putut extinde nestingheriţi de tamponul geografic nemţesc.
După numeroase evenimente descrise de primele două jocuri din serie, conducătorii ruşi folosesc propria maşină a timpului pentru a-l elimina pe Einstein din ecuaţie, “ştergând” cu succes tehnologiile inventate de acesta şi întorcând din nou balanţa în favoarea proprie. Dar o ironie acră îi loveşte când descoperă cu stupoare că asemeni “ferestrei” din istorie care le-a permis să se dezvolte atât de mult, eliminarea lui Albert Einstein a însemnat şi naşterea unei noi superputeri: Imperiul Soarelui-Răsare. Mai departe... e istorie.


1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

cel mai tare joc de strategie

Trimiteți un comentariu