Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Hellion: Inchizitia in mainile tale - primele imagini


ealitatea dura a Evului Mediu in secolul al 13-lea revine la viata intr-un nou joc produs de Flying Fish Works, iar HIT.ro va ofera si primele imagini - artwork din acest joc. Noua productie va fi un joc de actiune First Person, va purta titlul Hellion: Mystery of the Inquisition si va fi lansata pe PC, PS3 si Xbox 360 in 2010.

Producatorii, a caror echipa este formata din profesionisti care au lucrat si la RPG-urile The Witcher si Two Worlds, promit o calatorie epica, cu personaje realiste, razboinici duri, cavaleri Templieri, asasini si demoni sinistri.

In Hellion, jucatorul va intra in rolul unui soldat al nou formatei Inchizitii, care va nimici eretici, va executa exorcizari, va lupta cu demoni si va lua parte la o intriga politica si religioasa, totul pe fondul unei brutalitati fara compromisuri (specifica perioadei).


"Viziunea noastra este aceea de a crea un joc de fictiune istorica in care jucatorul este in centrul lumii medievale, dominata de cruzime, intransigenta si credinte diversificate. In aceasta realitate dura, jucatorul va deveni martor al marilor masinatiuni politice, al brutalitatii si al tradarii. Isi va croi calea spre adevar, dar va descoperi ca acesta este mai oribil si mai sinistru decat si-ar fi putut imagina cineva", a declarat Simon Grabowski, CEO Flying Fish Works.
sursa hit.ro


2 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

doar ca acelea sunt niste artworkuri

Cruciu Petre spunea...

da:D

Trimiteți un comentariu