Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Hitman : Blood Money


Legenda Agentului 47, asasinul construit genetic si protagonistul din seria Hitman a celor de la Io Interactive, continua cu Hitman: Blood Money.

Inarmat cu noi atacuri si arme modificate, Agentul 47 este pregatit pentru razbunare. Jocul incepe cu aflarea vestii ca o agentie de asasini rivala elimina membrii ai echipei Agentului 47 si in curand, acesta va fi singurului in viata. De aceea este de datoria sa sa elimine membrii acestui grup rival, sa isi razbune prietenii si sa castige niste bani in plus pe care va putea sa ii foloseasca ca mita pentru presa, ca nu cumva sa ii apara poza prin ziare.

Agentul 47 are o serie de abilitati noi printre care se numara: dezarmarea inamicilor si intoarcerea lor cu capul in jos pentru a face cateva miscari de wrestling cu ei si chiar folosirea lor ca scuturi umane. De asemenea, Agentul 47 se poate folosi de inscenari, ascunzandu-si arma la spate, detonand bombe prin telecomanda si chiar facand diverse obiecte precum candelabre sa cada, astfel moartea sa para ca un accident.

O gama larga de arme este acum disponibila, toate putand fi modificate, adaugand lunete, amortizoare si alte obiecte. O alta adaugare este posibilitatea de a alege cat de public sa fie Agentul 47. Intre misiuni, jucatorii pot citi un ziar generat dinamic care contine un rezumat la misiunea anterioara. Daca jucatorii practica camuflajul si panda, Agentul 47 va fi in siguranta, iar daca jucatorii sunt mai nepasatori sau deschisi, oamenii il vor recunoaste imediat ca fiind o amenintare. Noua planeta a asasinarilor contine moduri si nivele de dificultate facute astfel incat sa ii antreneze pe incepatori oferindu-le posibilitatea de a invata cat mai rapid.

Acestea si multe altele va ofera Hitman Blood Money, un joc frumos din multe puncte de vedere si plin de actiune si suspans, care isi merita laudele.


4 Aici aveti voie sa comentati::

Cruciu Petre spunea...

jocul ii superb...il recomand oricui...chiar mi-a placut...as vrea sa mai joc o contiunare pt ca hitman blood money ma dat pe spate

Anonim spunea...

suuper jocul

Cruciu Petre spunea...

Cerinte sistem:

P 4/Athlon XP 1.5 GHz, 512 MB RAM, card video minimum GeForce FX sau Radeon 9500, DVD-ROM, 5 GB HDD, Win 2000/XP (Win 95/98/Me/NT nu sunt suportate!)

merge si pe sistemele mai slabe,deoarece este foarte optimizat ;)

Bravo lor

Anonim spunea...

imi merge daca am 256 RAM si placa video de 256????????????/

Trimiteți un comentariu