Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Stranglehold preview


De mult am vrut sa joc Stranglehold ...dar,din pacate nu am avut ocazia...din cauza cerintelor de sistem foarte ridicate si din cauza marimii colosale(11GB) a jocului.
Poate dupa ce o sa imi iau o placa video noua,o sa imi implinesc dornta de a face pe karatistul in acest minunat joc,despre care am numai cuvinte de lauda...
Primul trailer al jocului l-am vazut cam prin 2006,cu un an inainte de lansare si mi-am zis...Citez:"WOW,WTF?,THIS IS FUCKING MADNES"...da poate am exagerat dar am fost cu adevarat uimit de calitatea si de gameplay-ul uluitor al jocului.
Stranglehold poate fi considerat urmaşul spiritual pentru Hard Boiled, film lansat în 1992, cu Chow Yun-Fat în rolul inspectorului Tequila, un poliţist neînfricat care foloseşte metode neortodoxe pentru a lupta cu crima organizată. Povestea este una clasică: iubita poliţistului este fiica unui mafiot, dar ei au o iubire neprihănită. La un moment dat iubita dispare şi mafiotul transmite un mesaj în limbaj Morse folosindu-se de coastele poliţistului ca mediu de comunicare, dar după 18 ani aleasa poliţistului reapare, alături de copilul celor doi.
ASTA ESTE TRAILERUL PE CARE L-AM VAZUT IN 2006....CU ADEVARAT UIMITOR...NU???


1 Aici aveti voie sa comentati::

Cruciu Petre spunea...

PC recomandat: CPU 3GHz, 1GB RAM, Video Card with 256MB

Trimiteți un comentariu