Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

Velvet Assassin preview


Producatorii de jocuri se pare ca nu se mai satura sa creeze jocuri pe baza WW2.
Tema Celui De-al Doilea Razboi Mondial pare insa sa atraga din ce in ce mai multi oameni si evenimentele petrecute in decursul acelor 6 ani de razboi se pare ca au fost mult prea multe ca sa poata fi spuse in 60 de ani.
Mie imi place enorm tot ceea ce tine de WW2 carti,jocuri,strategi...absolut tot.
Nu pot sa spun decat ca Sven Hassel este scriitorul meu  preferat ,care,impreuna cu sarbul Dusko Popov(Memoriile unui agent dublu) m-au facut sa inteleg clar ce s-a intamplat acolo,in acea conflagratie mondiala,pe care sigur nu as fi inteles-o din cartile de istorie...
Pe in sfera jocurilor,am jucat cu pasiune aproape toate jocurile care aveau ca tema WW2,de la shootere pana la RTS-uri,aproape pe toate.
Ideea unui asasin-spion care mai era si agent dublu,infiltrat in teritoriu inamic,am gasit-o si in cartea "Memoriile unui agent dublu",amintita mai sus,cartea a fost superba si chiar ma gandeam ca ar fi superb un joc creat dupa aventurile lui Dusko Popov.
Velvet Assassin, intitulat initial Sabotage, este un joc bazat pe actiunile agentei secrete britanice, Violet Szabo, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Eroina jocului va purta numele de Violet Summer, si va fi printre putinele protagoniste din lumea jocurilor bazate pe actiuni din WW2.

Jocul este compus din misiuni, prezentate ca niste amintiri din viata de agent secret a lui Summer. Ea este prezentata la inceputul jocului intru-un spital, legata de pat, amintindu-si de operatiunile la care a participat.
Velvet Assassin va fi un shooter cu actiuni de stealth, anuntat si dezvoltat de Replay Studios inca din 2006 .


5 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

ii suuper jocul

Anonim spunea...

Velvet Assassin va fi ceva super

Anonim spunea...

grozav

Cruciu Petre spunea...

Velvet Assassin

Velvet Assassin
Publisher: Gamecock
Developer: Replay Studios

Minimum System Requirements
OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB
Hard Drive: 5+ GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6800)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Anonim spunea...

cel mai tare joc

Trimiteți un comentariu