Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

WWE SmackDown vs. Raw 2009 preview


WWE SmackDown vs. Raw 2009 este un nou titlu din franchiza de wrestling WWE SmackDown vs. Raw, si va fi lansat de THQ si Yuke's Media Creations pe platformele PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo DS, PlayStation 2 si Nintendo Wii.
WWE SmackDown vs. Raw 2009 va fi lansat in vara anului 2008 si va fi lipsit si de aceasta data de o varianta pentru PC. Variantele Xbox 360, PS3, PSP si PS2 vor avea in prim-plan jocul in echipa, iar varianta pentru Nintendo DS va avea in prim plan un mod de joc asemanator RPG-urilor.
Tag Team este marea noutate in editia din acest an, permitand jucatorilor un co-op Game in aventura lor prin modul Road to WrestleMania. Editia din acest an a SVR va insemna si debutul jocului online a franchizei. Create-A-Finisher va fi optiunea pe care jucatorii o vor putea selecta din peste 500 de animatii, pentru a crea lovitura devastatoare de la sfarsitul jocului.
Varianta DS a SVR 2009 va avea o inclinatie catre RPG, jucatorii interactionand cu vedetele in modul Create-A-Superstar, personajele fiind nevoite sa invete pe parcursul povestii noi miscari, sa-si imbunatateasca abilitatile si sa duca la sfarsit diverse misiuni pentru a deveni campioni.
Chris Jericho, Jeff Hardy, Matt Hardy, Randy Orton, Mr. Kennedy, Undertaker si John Cena vor fi eroii prezenti in SVR 2009.

WWE SmackDown vs Raw 2009 Game Play XBOX 360


1 Aici aveti voie sa comentati::

Anonim spunea...

imi place jocul
dar este naspa ca,cei de la THQ nu au facut jocul pt pc

Trimiteți un comentariu