Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

CrimeCraft

1

Produs si distribuit de Vogster Entertainment,Crime Craft este un MMOG(massively multiplayer online game) pentru PC,Xbox 360 si PS3.
Jocul este stabilit într-o lume modernă. Jucătorii vor lua parte la viata politică,sociala si economica al unui oras mare.Acestia vor face afaceri, se vorangaja în comerţ, şi vor suferi de consecinţele confruntarilor cu grupările criminale.
Puternic AI va sprijini atmosfera in continua schimbare a strazilor si va permite jucatorilor sa simta pulsul unui Megalopolis.


Earth Eternal [PC] preview

1

Produs si distribuit de Iron Realms, Earth Eternal  este un MMOG creat pentru PC.
Lumea din Earth Eternal este lumea pe care noi o cunoastem,lumea reala,lalansare jocul va contine Europa,o parte a Africii de  Nord si Orientul Mijlociu.
Unele locuri,repere geografice vor exista si in Earth Eternal ,de exemplu Turnul Effel,orasul Atena si stramtoarea Gibraltar.Acestea sunt insa similitudinile cu lumea reala,de aici ,trecem deja in lumea fantasticului.
De exemplu,Bremen este un oras de feline(oameni pisica) care a fost format de Anubis dupa ce a rapit un on din orasul Felines din Turcia,la ordinele Faraonului.
Turnul Eiffel există,dar a fost dar a fost regenerat Marea Padure si este acum acoperit de iedera şi de relicve,fiind folosit ca loc de întâlnire pentru Treekin şi animale din paduri.
Stramtoare Gibraltar  serveste ca baza pentru atacurile  Egiptene in Europa.


The Saboteur [PC] preview

4

         Produs de  Pandemic Studios si distribuit de Electronic Arts este un joc de actiune pentru PC.
Pandemie Studios va invita sa experimentati o lume deschisa,plina de actiune si suspans,ca "SABOTOR" .
Lupta,catara-te  si fa-ti loc printr-un stil unic,pentru ai-i vana pe dusmanii patriei:Nazistii si distruge-i din interior.
Paseste in lumea subterana a unui sabotor,care locuieste in Franta anului 1940,unde femeile sunt sexy,misiunile  epice si dorinta de razbunare este mare.
         Joaca rolul lui Sean Devlin,un irlandez cunoscator al scolii vietii,sabotor de meserie,in primul joc de actiune open-world care are loc intr-o Europa condusa de nazisti.
Acum este timpul pentru razbunare,cu ajutorul rezistentei franceze si a servicilor de informatii Britanice.
Motivat de razbunare,eroul nostru va efectua tactici de sabotaj des intalnite in WW2,cum ar fi:aruncarea in aer a zepelinelor,deraiarea trenurilor,implozia podurilor,distrugerea blindatelor si distrugerea facilitatilor inamice.


Wolfenstein [PC] preview

0

Produs de  Raven Software si distribuit de Activision,Wolfenstein are ca data de lansare 04-Aug-2009.
Povestea are loc in universul putin fictional al Celui de-al Doilea Razboi Mondial,jucatorii intrand in pielea lui  J Blazkowicz,agent OSA si infruntand necunoscutul si neasteptatul pentru a lupta impotriva trupelor supraumane,create de oamenii de stiinta nebuni din armata Nazista.
Wolfenstein oferă jucătorilor o experienţă de acţiune uimitoare,pe care o descopera calatorind in lumi paralele,alaturandu-se fortelor de rezistenta si folosind un arsenal uimitor de arme conventionale ,dar si de arme ciudate care au ca scop distrugerea masinariilor naziste.
Oferind o gamă largă de acţiuni, Wolfenstein prevede jucători cu un sortiment de misiuni interconectate care conduc catre o intensă poveste care se concentreaza pe  lupta cat mai realistica a WW2.


District Wars preview

0

District Wars este un joc produs si distribuit de  Teyon pe platforma PC.
Povestea din District Wars suna asa:
Un atac brusc impotriva Scorpionilor(banda criminala) a schimbat pentru totdeauna viata lui Tyrus Jones.El este ultimul din banda sa,care a supravietuit atacului.Acum singurul lucru care il mai tine in viata este dorinta de razbunare.
Acum el va cauta in lung si lat orasul New Valley cu scopul de a gasi banda care a preluat contolul orasului "abuziv" de la Scorpions.
T.J. va alcatui o noua banda cu ajutorul oamenilor din New Valley si o va conduce.De asemeanea va mitui politisti,va face trafic cu droguri,totul cu scopul de a-i pedepsi ce cei care au facut gresala sa il lase in viata.



Daemonica preview

0

Produs de RA Images si distribuit de Meridian4 in anul 2006(04-Apr-2006),Daemonica  este un joc de actiune produs pentru PC.
Actiunea jocului are loc in Anglia Medievala,unde,Nicholas Farepoynt,un investigator are capacitatea de a vorbi cu MOARTEA.
In joc ,vei putea sa explorezi locuri intunecate,mohorate si obscure ale orasului pe moarte numit Cavorn,de asemeanea vei putea face sacrificii,vei putea purta discutii cu personaje moarte si vii,vei putea lupa si pedepsii pe cei care merita,vei colecta plante medicinale si potiuni,pentru a-ti ascutii simturile si a te face mai usor receptiv la nou,toate acestea cu scopul de a rezolva cazul crimei unei tanere fetite.
Mortii care se vor ridica si care vor umbla nestingheriti prin oras vor da jocului sarea si piperul necesar,unui bun gameplay.



Jocurile EA pentru E3 2009

0

E3 se apropie cu pasii repezi(2-4 iunie).
EA(Electronic Arts) a anuntat jocurile cu care va participa la eveniment.
De asemeanea acestia au anuntat lansarea in octombrie 2009 a unui nou joc din seria FIFA,intitulat FIFA 10.
Jocurile de mai jos au fost anuntate pentru  E3 2009:
FIFA 10-lansare oct 2009 SUA
SIMS 3-lansare iunie 2009
Need For Speed SHIFT-lansare 17 septembrie 2009
Need For Speed NITRO-lansare noiembrie 2009
Army of Two: The 40th Day - lansare iarna 2009 
Battlefield: Bad Company 2 - lansare Q1 2010  
Battlefield 1943 - lansare vara 2009 console / septembrie 2009 PC  
Brutal Legend - lansare octombrie 2009 
Dante's Inferno - lansare Q1 2010 
Dead Space Extraction - lansare toamna 2009 
Dragon Age: Origins - lansare toamna 2009 
EA SPORTS Grand Slam Tennis - lansare 12 iunie 2009      
G.I. JOE The Rise of Cobra - lansare august 2009  
Harry Potter and the Half-Blood Prince - lansare iulie 2009 
Mass Effect 2 - lansare 2010 
MySims Agents - lansare toamna 2009 
NCAA Football 10 - lansare 14 iulie 2009 
NHL 10 - lansare septembrie 2009 
Spore Hero - lansare tomana 2009 
Tiger Woods PGA TOUR 10 - lansare iulie 2009 
The Saboteur - lansare iarna FY2010        


Terminator Salvation - new gameplay video 2009

0

Un gameplay inedit din jocul Terminator Salvation.Sper sa va placa,mie mi-a placut!!!
Va astept comentariile!!!


Delta Force: Xtreme 2 va fi lansat pe 26 mai

0

NovaLogic a anunţat că va lansa first-person shooter-ul militar Delta Force: Xtreme 2 pe 26 mai. Acesta va cuprinde 10 misiuni single-player grupate în două campanii şi 9 misiuni cooperative, pentru maxim 4 jucători. Modul multiplayer suportă 150 de combatanţi şi oferă cinci tipuri de confruntări: Deathmatch, Team Deathmatch, Team King of the Hill, Capture the Flag şi Flagball.
Noul titlu va pune la dispoziţie 20 de arme (reproducând modele reale), NovaLogic introducând o tehnologie balistică îmbunătăţită ce sporeşte realismul luptelor. De asemenea, în Delta Force: Xtreme 2 vor putea fi utilizate diverse tipuri de vehicule, inclusiv elicoptere Black Hawk, bărci, motociclete şi tancuri M1A1. În plus, jucătorii îşi vor putea crea propriile hărţi prin intermediul editorului de niveluri MED.
(computergames.ro)


Ubisoft vrea sa faca filme

1

In urma unui interviu pentru revista Financial Times,Yves Guillemot, CEO Ubisoft,a declarat ca Ubisoft s-ar putea implica mult mai mult in industria cinematografica,deoarece citez:
”Noi putem îmbunătăţi filmele, iar ele pot îmbunătăţi jocurile"

Domnul Guillemot,a precizat insa ca Ubisoft nu va deveni peste noapte producatori de filme,ci cu ajutorul tehniciilor detinute vor putea contribui la producerea unui film.
Aceasta declaratie vine in urma achizitionarii de catre colosul francez a firmei care s-a ocupat de producerea efectelor speciale pentru filmele 300 si Sin City


Team Fortress 2:Spionii vor primi pistolul Ambassador

1

Vesti bune pentru spionii din   Fortress 2,Valve Software va pune la dispozitie,prin update-ul Sniper/Spy,o noua arma:pistolul Ambassador.
Producătorii descriu Ambassador ca având “numărul de gloanţe tipic pentru un revolver şi gradul înalt de precizie al unei puşti cu lunetă, chiar şi la distanţe mari”. Pentru a compensa aceste avantaje însă, Spionul va trebui să aştepte o perioadă (cooldown) considerabilă între două folosiri ale pistolului Ambassador.
Valve Software a mai confirmat ca impreuna cu update-ul Sniper/Spy,vor mai adauga inca 2 harti tip ARENA,precum si un nou mod de joc (Payload Race)


Hinterland: Orc Lords preview

0

In Hinterland: Orc Lords esti nevoit sa implanzesti teritoril salbatic al regelui,sa construiesti un oras prosper si sa cuceresti toate celelalte cetati inamice din jurul tau.
In quest-urile pe care vei fi nevoit sa le indeplinesti,vei intalni caractere si personaje mitice,din folclor,pe care le vei folosi ca sa iti produci resursele necesare pentru largirea orasului tau.


Aliens vs. Predator-the game

0

Creat pe baza celebrului film since fiction Aliens vs. Predator,Aliens vs. Predator-the game este continuarea jocului cu acelas nume,lansat in anul 1999.
Succesul inregistrat in aceea perioada,atat de film cat si de joc,a creat o adevarata frenezie "Alien" printre tinerii acelor vremuri.
Promisiunea ,cum ca va aparea o a treia parte a jocului,s-a tot facut asteptata,pana ieri,cand SEGA a dezvaluit primele detalii despre noul FPS Aliens vs. Predator.Jocul va fi lansat in prima parte a anului 2010 atat pe PC,cat si pe Xbox si PS3.
Jucatorii vor putea sa participe la 3 campanii in single player:Human, Alien, Predator,iar actiuena va avea loc pe planeta BG-386,unde un grup de colonisti descopera ruinele unei vechi piramide,fapt care declanseaza razboiul dintre cele 3 rase.
Pozele de mai jos reprezinta fiecare cate o campanie;


Cerinte de sistem pentru Terminator 4 : Salvation

1


Terminator 4 : Salvation

Equity Games Production, Evolved Games 
GRIN  

Release: May 19, 2009
ESRB: Teen






Minimum System Requirements

OS:XP sp2/Vista
Processor: 3.0 GHZ or higher
Memory: 1GB RAM or higher
Hard Drive: 7GB Free harddrive space
Video Memory: 7900GT or higher
Sound Card: N/A
DirectX: DX9
Keyboard & Mouse:
CD/DVD Rom Drive


Recommended System Requirements

OS: XP sp2/Vista
Processor: 1.8GHZ Dual Core or higher
Memory: 2GB
Hard Drive: 7GB Free harddrive space
Video Memory: 8800 GT or SLI
Sound Card: 5.1 Surround or better
DirectX: DX9
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive


Jocuri-Porno istorie

9






Believe it or not, înainte se făceau jocuri porno, dar azi ar fi ilegal să faci jocuri porno. Eu nu am încercat aceste jocuri, dar James Rolfe( a.k.a. Angry Video Game Nerd) le-a încercat şi o să vă zică mai multe despre aceste ''jocuri'':
GamesDatabase nu promoveaza in nici un fel pornografia si tot ceea ce are legatura cu ea,
Video-ul de mai jos nu contine nuditate si are ca rol aducerea aminte a jocurilor video cu acest continut.


METIN 2 HACK SPEED GOLD

470

De cum apare un joc online,romanii se inghesuie sa ii joace...pana aici totul bine si frumos,dar romanii,asa cum sunt ei...vor sa triseze peste tot,chiar si la un joc online ca METIN 2...
Daca citesti ce am scris aici sper ca te simti si nu vei downloada hack-urile...:)

Peace !!! :)
 Fraierul din Galati , cu ip-ul  85.120.224.200 imi s u g e p u l a cu toata familia lui.

DOWNLOAD FROM THE LINK

Ca sa puteti downloada hack-ul trebuie sa completati formularul de pe pagina de download. Bafta la joc!


DOWNLOAD

VEDETI SI URMATOARELE ARTICOLE


2K Marin lansează primul gameplay trailer din BioShock

19

Odată cu lansarea unui walkthrough trailer, Jordan Thomas, creative director BioShock 2, a dezvăluit o parte din povestea şi noutăţile care vor fi introduse de first-person shooter-ul aflat in dezvoltare în studiourile 2K Marin.
Având o durată de aproximativ 10 minute, trailer-ul explică abilitatea jucătorilor de a folosi atât plasmide, cât şi arma emblematică a unui Big Daddy, modul în care oceanul va juca un rol mai important, precum şi noua modalitate de interacţiune cu Surioarele (Little Sisters) din primul BioShock.


EA anunţă data de lansare pentru Harry Potter and the Half-Blood Prince

0

Electronic Arts şi Warner Bros. Interactive Entertainment au anunţat că action adventure-ul Harry Potter and the Half-Blood Prince va fi disponibil pe rafturile magazinelor începând cu 30 iunie, devansând cu puţin lansarea filmului omonim, al şaselea din seria bazată pe cărţile lui J.K. Rowling.

Noul titlu dezvoltat de studiourile EA Bright Light va fi lansat pentru toate platformele importante, inclusiv cele portabile, şi va oferi jucătorilor posibilitatea de a lua parte la dueluri magice, meciuri de Quidditch şi să afle identitatea Prinţului Semipur.


Alan Wake

0

Alen Wake  este un joc de actiune/thriller produs de finlandezii de la Remedy Entertainment si distribuit de Microsoft pe PC,Xbox 360 si PlayStation 3.
Actiunea are loc intr-un mic orasel din statul Washington,unde  Alan Wake,un scriitor de succes lucreaza la o carte in care isi descrie cele mai negre cosmaruri.Din pacate ele incep sa devina realitate si sa il terorizeze pe scriitor.
Alan incepe sa sufere de insomni si ca sa se trateze calatoreste la o clinica specializata,unde cunoaste o femeie care seamana foarte mult cu logodnica sa,disparuta de ceva timp.
Visele incep sa reapara  si scriitorul se poate apuca din nou de scris pentru noua carte.Partea proasta este ca Bright Falls,oraselul scriitorului,incepe sa semene tot mai mult cu orasul in care traiesc personajele romanelor sale.
 Viata eroului nostru devine un adevarat cosmar, visele devin realitate, iar marele inamic devine intunericul. Creaturi nocturne, inamicii lui Alan sunt sensibili la lumina, cele mai eficiente arme din joc fiind lanternele, farurile si capcanele cu lumini. 
Remedy Entertainment a promis pentru Alan Wake un oras 3D asemanator cu cel din seria Grand Theft Auto. Condusul automobilelor va fi o parte din joc, explorarea tinuturilor fiind o reala placere datorita peisajelor si a graficii deosebite.

Jocul nu va avea un multiplayer, dezvoltatorii afirmand ca mai bine au un single-player extraordinar decat un joc single & multiplayer mediocru.




http://rapidshare.com/files/232932418/ssss.doc.html


Thief 4 va fi anuntat in curand

0

 
Eidos Montreal, noul studio deschis de cunoscutul publisher in Canada, se va ocupa de Deus Ex 3, precum si de un nou proiect, tot o continuare a unei serii foarte cunoscute de jocuri.

Un anunt recent aparut pe site-ul acestei companii confirma faptul ca Eidos Montreal recruteaza personal pentru realizarea celui de-al doilea proiect mare, al carui titlu incepe cu litera "T".

Pe forumurile GameSpot a apărut zvonul conform căruia Eidos Montreal se pregăteşte să anunţe oficial Thief 4 în data de 11 mai.


Red Dead Redemption

2

Red Dead Redemption este un joc western produs si distribuit de RockStar games si urmeaza sa se lanseze in Red Dead Redemption este un sequel al jocului Red Dead Revolver,care in 2004 a cunoscut un real succes fiind vandut in 1.4 milioane de copii.
Personajul principal al jocului este John Marston,un pistolar trimis sa refaca ordinea intr-o zona de frontiera a Statelor Unite.
Jocul va utiliza engine-ul grafic al jocului  GTA IV si jucatorii vor avea parte de un open-world environment cu orase de frontiera, munti si trecatori sau prerii salbatice.


Red Steel 2 preview

0

Red Steel 2 este un joc produs de Ubisoft pentru consola Nintendo Wii si va avea ca lansare sfarsitul anului 2009.
Red Steel 2 este un shooter plasat cu actiunea intr-un oras metropolitan.
Jocul va fi disponibil cu cel mai nou accesoriu Wii(Wii MotionPlus) care va reda mai precis pe ecran miscarile jucatorului.Jucatorii vor putea sa schimbe arma cu sabia din dotare foarte rapid,la fel ca in filmuletul de mai jos.


Jocuri De Strategie

0


Jocuri Cu Sport

1


Jocuri Simulatoare

0


Jocuri Shooter

0


Jocuri-RPG-Role-Play-Games

0


Racing-Games-jocuri

0


Jocuri MMOG

0


Jocuri Fighting

0


Jocuri Arcade

0


Jocuri de aventura

0


Jocuri de Actiune

0


Detalii despre beta StarCraft 2

2

"Perioada de testare beta pentru StarCraft 2 va debuta în lunile următoare", spune un post oficial pe forumurile Battle.net. Cei care vor să participe sunt rugaţi să se logheze la contul lor de Battle.net şi să acceseze meniul Beta Profile Settings pentru a trimite, alături de cererea de acces, şi o listă a specificaţiilor sistemului hardware de care dispun.
Participanţii la beta-ul StarCraft 2 vor fi selectaţi pe baza configuraţiilor hardware de care dispun, în triere intrând şi un factor de "noroc pur". În ceea ce priveşte debutul beta testului StarCraft 2, în prezent nu se cunoaşte o dată exactă, însă este sigur că America de Nord va fi prima zonă care va avea acces. 


Sustin AjutorBlogger

0

Sustin AjutorBlogger deoarece este un site care promite multe.Creat sa ajute noii blogeri,situl are o misiune nobila si folositoare.
Il sustin!!!


ArmA 2 preview

0

ArmA 2 este un shooter produs de Bohemia Interactive Studio pe PC,PS3,Xbox 360 si asteptat pe rafturile magazinelor in 26-Jun-2009.
ArmA 2 este un simulator militar in care actiunea are loc in statul post sovietic Chernarus,aflat in razboi civil de 2 ani.
Jucatorii vor intra in pielea unui comandant al USMC Force Recon Team( United States Marine Corps Force Recon) si vor fi nevoiti sa restaoreze pacea si sa o mentina.
Libertatea de miscare pe care ArmA 2 le-o ofera jucatorilor este incredibil de mare,jucatorii vor putea conduce tancuri,masini blindate si elicoptere.Cladirile vor fi distructibile,iar balistiga gloantelor va fi respectata cu strictete.
Actiunea jocului va cuprinde 250 de km/3 si va avea loc prin  50 de orase si sate,populate cu  136 de tipuri de vehicule(chiar si cu biciclete) + 60 de tipuri de arme.


Light of Altair preview

0

Light of Altair este un joc de strategie produs de SaintXi si asteptat sa se lanseze in 04-iun 2009.
In Light of Altair vom avea ocazia sa creem si sa nedezvoltam colonia spatiala,jocul fiind descris de producatori ca  fiind un "colony builder" cu o poveste captivanta,gata sa ne ocupe timpul liber.
In joc,vom incepe de la o mica colonie si vom putea avansa pana la gradul de mare metropola spatiala.
Jocul este interesant,mai jos va prezint cateva screenshot-uri.


Dead to Rights: Retribution preview

0


Dead to Rights: Retribution este un ‘remake’ al jocului de actiune(3rd person) lansat in 2002 ‘Dead to Rights’.Jocul este dezvoltat de ‘Volatile Games’ si va fi publicat de ‘Namco Bandai Games America’ pentru Xbox 360 si PlayStation 3 in iarna anului 2009.
Eroul jocului este ofiterul de politie ‘Jack Slate’,care alaturi de cainele lui ‘Shadow’
descopera o conspiratie si acum scopul lui este de a afla cine ii in spatele acesteia.
Un lucru interesant este ca jucatorul poate controla si cainele.Adica mai pe scurt,jucatorul va putea fii “in pielea” unui caine.


Overlord 2 preview

3

Overlord 2 este continuarea jocului Overlord,produs de Triumph Studios si distribuit de Codemasters pe PC,Xbox 360 si PS3.
Acţiunea se va desfăşura într-o nouă eră, în care jucătorii vor trebui să înfrunte pentru supremaţie un imperiu asemănător celui Roman, din postura de Overlord. Pentru aceasta, ei vor avea control total asupra unor minioni mai inteligenţi şi mai letali decât cei din prima parte, aceştia având acum capacitatea de a distruge mediul înconjurător şi clădirile sau de a călări lupi pentru a fi mai rapizi pe câmpul de luptă.


STALKER: Call of Pripyat

0

Produs de GSC Game World,STALKER: Call of Pripyat, este cel de-al treilea joc al seriei STALKER.
Evenimentele din acest joc se vor desfasura,la scurta distanta de finalul din STALKER: Shadow of Chernobyl,când guvernul ucrainean decide să lanseze o amplă operaţiune militară în interiorul Zonei, denumită "Fairway".
In ciuda pregatirilor minuntioase,operatiunea da gres,iar serviciile de securitate guvernamentale decid să trimită un agent pentru a determina cauzele acestui eşec.
Call of Pripyat va avea la bază versiunea 1.6 a engine-ului X-Ray, printre noutăţile ce vor fi introduse numărându-se un sistem mai amplu de misiuni secundare, posibilitatea de a continua jocul în mod "freeplay" după finalul poveştii, o interfaţă îmbunătăţită, cât şi un sistem A-Life mult mai avansat.
STALKER: Call of Pripyat este programat pentru lansare în această toamnă.


Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010) preview

0

Dupa scurta vacanta luata de editorii GamesDatabase(1-2-3 mai),a sosit timpul ca acestia sa inceapa din nou sa posteze. :))
O sa sparg eu gheata cu anuntul lansarii jocului Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010).
Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010) se va lansa in data de 23 octombrie 2009,dupa spusele producatorului,Konami, si va fi disponibil pe PC,Xbox 360,PlayStation 3,PlayStation 2 si PSP.
Castigand competitia pentru drepturile de autor,asupra competitiei UEFA Champions League aparuta in varianta PES 2009,PES 2010 va contine pe langa aceasta competitie europeana si Europa League (fosta Cupa UEFA).
Pro Evolution Soccer 2010 promite imbunatatiri majore ale gameplay-ului,in ceea ce priveste portarii,fundasii si decizile luate de arbitri.
Ca in orice meci de fotbal,suporterii au un impact major asupra desfasurarii meciului,astfel,Konami sa hotarat sa se orienteze si pe acest aspect,devansand clar FIFA,unde suporterii au un aspect 2D de toata jalea.
Spectatorii vor reactiona in functie de ceea ce se intampla pe teren, fiind facuta diferenta intre meciurile de acasa si meciurile din deplasare. Din punct de vedere al AI, mijlocasii si aparatorii vor lucra impreuna pentru acoperirea spatiilor libere, golurile "usoare" urmand sa fie destul rare.


Grădinărit în Runes of Magic

0

Frogster a anunţat că în curând, cetăţenii Taboreei vor beneficia de un nou sistem de grădinărit, care le va permite să îşi crească plante în propriile case virtuale. Jucătorii vor putea face rost de seminţe de la monştri omorâţi sau de la magazinele din Taborea (Item Shop).
Cei care îşi vor găsi o pasiune în cultivarea plantelor virtuale în Runes of Magic vor putea culege şi resurse, cum ar fi rune speciale, minereuri, lemn şi chiar plante noi. Însă pentru aceasta, plantele vor trebui udate regulat şi fertilizate cu rune magice, pentru a obţine o recoltă în minim trei şi maxim şapte zile.


Dragon Age: Origins nu va cere autentificare online

0

Într-un post pe forumurile oficiale Dragon Age: Origins, Chris Priestly, Community Coordinator la BioWare, a anunţat că jocul va fi protejat doar printr-o simplă metodă de autentificare locală prin verificarea harddisk-ului şi că nu va necesita autentificări online. "Am ales să nu integrăm SecuROM în nicio versiune Dragon Age distribuită de EA sau BioWare", a scris Priestly.
În plus, BioWare a lansat versiunea beta a toolset-ului Dragon Age, care este o colecţie de unelte de dezvoltare a conţinutului pentru acest univers. Compania intenţionează să ofere "o tonă de conţinut descărcabil", ce va fi disponibil spre vânzare după lansarea jocului.